Brede ondersteuning door samenwerking

Wij geloven in samenwerken! Om onze klanten op alle vlakken van dienst te kunnen zijn werken we samen met diverse partners. Ook zij hebben ieder een eigen specialisme en expertise. In een nauwe vertrouwensrelatie kunnen we bouwen op eerdere successen en referenties. Dat geeft niet alleen onszelf, maar ook onze klanten vertrouwen.

Software support

Onze partner in software support is Dynamit. Dynamit is gespecialiseerd in hosting en webdevelopment. Met software support leveren we alles wat er nodig is om goede ideeën en content online te kunnen brengen en daar te houden. Het checken van de technische voorwaarden voor een betrouwbare en goed geoliede online machine is essentieel als je de website op stoom gaat brengen.

Graphic design

Maar design ook offline van pas komen, op papier, bij presentaties, voor alle middelen en tools die gebruikt worden in het totale marketing concept. Inclusief logo’s en complete huisstijlen. In samenwerking met diverse ontwerpers hebben we al veel van onze klanten geholpen met hun communicatiestrategie en bijpassende middelen.