Met wie ga je kennismaken?

De mensen die AX online marketing besturen zijn geen beginners. De dagelijkse leiding is in handen van Paul Pennarts, een ervaren marketingnetwerker, in het bezit van een neus voor online-techniek.

Online marketing is teamwerk, het resultaat van samenwerking met verschillende specialisten. Dus hebben we ons team gevarieerd samengesteld. Marketing, creatie en softwaretechniek zijn de ingrediƫnten die nodig zijn om klanten goed te kunnen bijstaan bij het behalen van online resultaten. Goed aansluiten op elkaars bijdrage is essentieel om samen doelen te kunnen verwezenlijken. Dat geldt in onze klantrelaties. Maar net zo goed voor onze medewerkers en de vaste realisatiepartners uit ons netwerk.

Samen zijn zij er voor verantwoordelijk dat content, techniek en creatie worden aangestuurd om in teamverband te kunnen excelleren voor de klant. Om het even of het gaat om onderzoek, acties, of lange termijn praktische ondersteuning.

Maar Paul staat er niet alleen voor. De andere AX'ers zijn specialisten in hun eigen vakgebied. Ongeacht persoonlijke ambities en verschillende achtergronden delen wij de eigenschappen betrokkenheid, flexibiliteit en passie voor online. Plus dat we onze kennis delen. Delen met elkaar maar ook met onze klanten. Zo leveren we als team de beste resultaten.

Wil je weten hoe wij een klantrelatie inrichten? Neem contact op!