Marketing Advies

Van snelle scan tot strategisch plan

In sommige gevallen is het prettig om een tweede paar ogen te hebben. AX-Online biedt daarom diverse vormen van advies en consultancy aan. Zo analyseren we je online inspanningen, fungeren we als sparringpartner of voeren we een uitgebreid marktonderzoek voor je uit. Wist je trouwens dat AX-Online ook een gratis quick scan aanbiedt?

SECOND OPINION

Je investeert in online marketing, maar hoe beoordeel je de resultaten? Als er twijfels over advies of levering zijn voert AX-Online graag een second opinion voor je uit. We kijken naar de inspanningen die momenteel gedaan worden en adviseren over de aanpak en uitvoering. Een frisse blik op een reeds lopend traject brengt vaak nieuwe inzichten!

SPARRINGPARTNER

Vrijwel elke ondernemer is zich er inmiddels van bewust dat online profilering erg belangrijk is. AX-Online helpt je hier graag bij. Zijn de online inspanningen voldoende toegespitst op de doelgroep? Sluiten de activiteiten aan bij de doelstellingen? We denken graag met je mee over mogelijkheden om je marketingresultaten te verbeteren.

STRATEGISCH ADVIES

Bij een vraagstuk dat strategischer van aard is, is het vaak verstandig een externe partij in te schakelen. AX-Online kijkt met een frisse blik naar een situatie en vindt zo de beste oplossing. We voeren allereerst een gedegen marktonderzoek voor je uit. Op basis van de resultaten hiervan stellen we een strategisch marketingplan op.


Wil je meer weten? Neem contact met ons op!