Resultaten van een Ad Grants account

Ad Grants zorgt voor meer website verkeer

Door middel van Ad Grants kunt u meer relevante websitebezoekers krijgen. Via Ad Grants is het namelijk mogelijk om te adverteren in Google op zoektermen waarnaar uw (potentiële) doelgroep naar zoekt. Het voordeel van adverteren in de zoekmachine Google is dat u advertenties meteen een goede positie bovenaan de pagina kunnen krijgen.

AX-Online kan helpen met het inrichten, monitoren en optimaliseren van een Ad Grants account. Het account wordt dan zodanig ingericht dat er advertenties alleen worden getoond aan mensen die op zoek zijn naar uw product, service of informatie.

Wat levert het op?

In de tabel kunt u de resultaten van een Ad Grants account die wij beheren zien. Aan het begin werd er niet geadverteerd en was er geen websiteverkeer dat afkomstig was via het kanaal 'Paid Search'. Door Ad Grants is 'Paid Search' uitgegroeid tot het belangrijkste kanaal. Op dit moment komt namelijk de helft van de websitebezoekers op de website via de advertenties van Ad Grants.

Door goed gebruik te maken van het 'gratis' Ad Grants budget is het websiteverkeer zo goed als verdubbeld. Het websiteverkeer is ook relevant, de advertenties worden namelijk alleen weergegeven aan mensen die naar iets zoeken dat aansluit bij de ingestelde zoekwoorden en advertenties van Google Ads.ad grants resultaten -->

*De resultaten van www.reederijdeijsel.nl

Ook meer bezoekers op uw website door middel van Ad Grants?
Neem vrijblijvend contact met ons op!

Vul het onderstaande formulier in of bel 0348-209007 voor meer informatie.